Mogelijkheden

Gewoon even kennismaken | 30 minuten

Tijdens dit gesprek proberen we jouw hulpvraag als ouder/ verzorger helder te krijgen. Dit gesprek kan plaatsvinden bij mij op kantoor, bij jou thuis, telefonisch of middels videobellen. Daarnaast bespreken we wat het gewenste doel is. Aan het eind van dit gesprek bespreken we of een coachingstraject helpend zal zijn.

Gratis

Individuele Coachsessie | 50 minuten

De individuele coachsessie zorgt ervoor dat je kind de onverdeelde aandacht krijgt. Om de ontwikkeling van je kind zo min mogelijk te ‘verstoren’ vinden de coachsessies idealiter buiten schooltijden plaats in mijn kantoor. Gemiddeld duurt een coachingstraject tussen de vier en zes sessies.

€80

Afrondend Gesprek/ Evaluatie | 90 minuten

Aan het eind van het coachtraject is er een afrondend gesprek.
Hierin deel ik mijn bevindingen en geef ik advies middels een handleiding die aansluit bij jouw kind.

€85

Observatie op school of sportvereniging | 60 minuten

Wanneer er overstemming is met school of sportclub is een observatie mogelijk. Het doel van de observatie dient vooraf afgestemd te zijn om op die manier het optimale eruit te halen.

€80

Eenmalig Adviesgesprek | 90 minuten

Wanneer je er even niet uitkomt met je kind en advies zou willen inwinnen biedt het Eenmalig Adviesgesprek uitkomst. Dit kan zowel middels videobellen als in een face to face gesprek.

€115

Gesprek met school of trainer | 60 minuten

Wanneer er overstemming is met school of sportclub om met elkaar in gesprek te gaan is dat mogelijk. Het doel van het gesprek is om kennis te delen met betrekking tot de omgang met jouw kind.  

€85

Workshop | 90 minuten

Als kindercoach heb ik gemerkt dat een gesprek voeren met een kind voor veel mensen een uitdaging kan zijn. Maar waar ligt dat dan precies aan? Voor iedereen die met kinderen te maken heeft biedt de workshop handvatten om een gesprek aan te gaan en vast te houden. 

€375

Werkdagen

Dinsdag        10.00 – 17.00
Woensdag   10.00 – 17.00
Donderdag  10.00 – 17.00
Vrijdag          10.00 – 17.00

Komt het tijdens werktijden even niet uit?
Laten we dan samen kijken naar wat wel haalbaar is.

Close Menu